FAQ: Utdrikningslag

Det er populært å bruke aktmodell til utdrikningslag, så her har vi prøvd å svare på de mest spurte spørsmålet om det temaet. Hvis det er noe annet dere lurer så ikke nøl med å ta kontakt med oss. Enten gjennom oppdragsforespørsel skjemaet eller kontakt skjemaet vårt. 

Ja, vi formidler modeller som tilbyr utdrikningslag. Men det er ikke alle modellene som ønsker å stille på dette. Bruk modell-katalogen så finner du kanskje det du leter etter. 

Du kan også sende oss en generell henvendelse, så kan vi finne den beste kandidaten for ditt utdrikningslag. 

Et vanlig utdrikningslag koster 2500,- da med varighet opptil 2 timer. Ønskes det lengre eller du har spesielle ønsker kan det medføre prisendring. 

Prisen inkluderer kun modell, inkludert reise i primær kommune. Reisekost til sekundær-kommuner kan tilkomme, men dette opplyses det eventuelt om før aksept av vårt tilbud til deg. 

Dette er litt opp til deg samtidig som det er opp til hva modellen er komfortabel med. 

Et typisk utdrikningslag kan ofte bestå av: 
1. En rask innføring i tegning av modell (Ikke alle har kompetanse på dette, så kan ikke garanteres)
2. Skissetegning av modell i forskjellige positurer, stående, sittende, liggende, utfordrende.
3. Kåring av beste tegning i hver kategori.
4. Kåring av beste tegning sammenlagt.
5. Utfordring til brud/brudgdom: Tegne eller male en kroppsdel, male en elefant på modellen, dekorer modell med maling e.l. svamp/pensel/hender
6. Situasjonsbilder til minneboka, i den form den kommer. Hvis modell aksepterer kan man ta situasjonsbilde (brud som tegner med modell i bakgrunn). “Lag” bilde med modell i midten. Avtales spesifikt og avklares på forhånd om ansikt kan være med. 
7.  Annet? Dere kan komme med ønsker og forslag. 

Normal varighet er 1-2 timer. Men våre modeller er som regel fleksible både på opplegg og tid. Så her kan du være med å bestemme/lage agenda sammen med modellen også. 

Det er opp til hver enkelt modell. Vi har modeller som ikke har noe imot det og modeller som ikke ønsker det i det hele tatt.

Avtal uansett på forhånd før en tar bilder. 

Ønsker du å ta noen bilder som minne? For eksempel med hele utdrikningslaget med modell så er ofte modellen med på en eller annen måte. Modell kan snu seg så ansikt ikke vises for eksempel. Spør modell 🙂

  1. Bruk oppdragsforespørsel skjemaet. Det finner du i menyen eller inne på modellene. Husk å spesifiser modell om du har funnet en du ønsker å bruke. 

Det kommer litt an på hva som er avtalt. I utgangspunktet er det ingen kostnader for å kansellere, men:

  • Oppdrag kan kanselleres uten kostnad så fremt modell ikke har hatt avtalte utlegg i forkant av oppdraget. Det kan være alt fra transportkostnader, ordne rekvisitter til å ha brukt profesjonelle sminkører/frisører i forkant for oppdraget. Kostnader på dette er kostnader som er avtalt og må i sin helhet betales av oppdragsgiver så fremt modell faktisk har hatt utlegg. 
  • Oppdrag som kanselleres 3 dager før oppdrags-dag får et gebyr på 25% av total oppdrags-honorar + eventuelle utlegg. 
  • Oppdrag som kanselleres samme dag som oppdraget skulle finne sted faktureres med 50% av totalt oppdrags-honorar + eventuelle utlegg.